На Волині закрили дитсадок через підозру на спалах коронавірусу

На Волині закрили дитсадок через підозру на спалах коронавірусу

У Нововолинську в дитячому садку №3 – підозра на спалах коронавірусу.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань ТЕБ та НС, пишуть на сайті міста. 

Відтак, захворіли 5 працівників закладу, нині очікують результати ПЛР-тестів, а поки заклад не приймає дітей. Захворілі наразі лікуються вдома.

«Під час вихідних стало відомо, що захворіла одна із працівників закладу. В п’ятницю вона зверталася до сімейного лікаря з симтомами, характерними для коронавірусу. Окрім цього, в суботу-неділю телефонували інші працівники садочка і повідомляли про підвищення температури», – розповіла начальниця управління освіти Ольга Лакиш.

Наразі усі п’ятеро працівників перебувають на самоізоляції, троє з них очікують результати ПЛР-тестів. Інші двоє – не звернулися до своїх сімейних лікарів, тому, за словами головної лікарки центру ПМСД Ольги Попіки, ПЛР-тести їм зроблять безпосередньо вдома, аби не наражати на небезпеку інших.

До слова, в області знову не встигають опрацьовувати тести, тому результати доведеться чекати 7-10 днів. До часу, поки всі п’ятеро працівників не отримають результати, дитячий садочок буде зачинений.

Окрім цього, зараз обдзвонюють батьків вихованців закладу, аби промоніторити стан здоров’я дітей, які відвідують дитсадок №3.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ВНУ оголосили конкурс на кращу емблему вишу. Приз – 10 тисяч
Наступна новина Двісті пацієнтів на лікаря: у дитячій поліклініці Луцька – довжелезні черги. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини