На Волині запрацювала резиденція Святого Миколая

На Волині запрацювала резиденція Святого Миколая

На Волині відбулося урочисте відкриття резиденції Святого Миколая, яка розташована у Нововолинському дитячо-юнацькому центрі.

З вітальними словами до гостей свята звернувся перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, передаеє «Волинські новини».

З побажаннями миру, добра, міцного здоров’я та радісних різдвяних свят він відкрив символічним золотим ключем Резиденцію Святого й наголосив, що відтак усі бажаючі зможуть там залишати листи для Миколая, повідомляє прес-служба Нововолинської міської ради.

На урочистість завітав і сам Святий Миколай аби усім побажали добра, здоров’я, миру Україні, дітям - бути чемними, розумними, слухатися старших. А далі - малеча веселилася навколо ялинки, водили з Миколаєм хороводи, співали пісень, розповідали вірші. Всім присутнім день запам’ятався гарним настроєм та неповторними враженнями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Франції поїзд врізався у шкільний автобус: четверо загиблих
Наступна новина Чоловік скинув матір з 8 поверху через пляшку горілки
Останні новини
Схожі новини