На Волині запустили «гарячу лінію» для допомоги атовцям

На Волині запустили «гарячу лінію» для допомоги атовцям
Фото ілюстративне (джерело: Згурівська правда)

На Волині розпочала роботу «гаряча лінія» групи швидкого реагування для надання кризової психологічної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.

Номер «гарячої лінії» – 0 800 405 450 (безкоштовно, цілодобово), – повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Зазначимо, наприкінці серпня 2018 року голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко виступив з ініціативою щодо створення групи швидкого реагування для психологічної допомоги учасникам АТО. Це було пов’язано зі збільшенням кількості спроб суїциду військовослужбовців, що повернулися додому з території проведення ООС.

Для початку, працювали над придбанням спеціального автотранспорту, який, за потреби, негайно вирушав для надання допомоги військовослужбовцям та членам їх родин. Опісля – над введенням штатних одиниць для групи швидкого реагування.

Так, відповідно до Регіональної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2018-2019 роки згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації граничну чисельність працівників Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді збільшено на 3 штатні одиниці (начальник відділу, практичний психолог, водій автотранспортних засобів) та створено групу швидкого реагування.

Тож у разі виникнення складних ситуацій рекомендують членам сімей учасників АТО та й самим учасникам АТО звертатися за номером «гарячої лінії» для оперативного надання допомоги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині заклали капсулу під будівництво нової школи. ФОТО
Наступна новина Помер викладач СНУ імені Лесі Українки
Останні новини
Схожі новини