У селі на Волині заклали капсулу під будівництво нової школи. ФОТО

У селі на Волині заклали капсулу під будівництво нової школи. ФОТО
Будівництво школи у Башликах (фото: Фейсбук)

На Волині у селі Башлики Ківерцівського району заклали капсулу під будівництво нової школи за кошти ДФРР.

Це відбулось 7 лютого, розповів голова Волинської ОДА Олександр Савченко у Фейсбуці.

У капсулу заховали послання для нащадків – зі словами подяки усім, хто сприяв початку будівництва, а також з побажаннями берегти рідний край та державу. 

«Я пам`ятаю стару школу, був тут минулого року. Це село одне з перших, куди я завітав вже на посаді голови обласної державної адміністрації. І я переконаний, що в таких умовах які є зараз – не можна виростити вірних й відданих своєму краєві та державі дітей. Ми прагнемо для наших дітей щонайменше європейських умов», – розповів губернатор Волині.

Загальна кошторисна вартість об`єкту була визначена у 113,8 мільйонів гривень, однак завдяки тендеру, який оголосила облдержадміністрація, вдалося зекономити близько 9 мільйонів, тож договірна ціна з підрядником становить близько 104 мільйонів гривень.

За словами директора підрядної організації, ТОВ «Олицький агробуд», Олега Войчака, роботи по будівництву розпочали ще в листопаді минулого року.

«По договору ми маємо завершити об`єкт до кінця 2020 року. В наші обов`язки входить здати школу під ключ. Тобто, ми діткам передамо вже готове приміщення: з партами, обладнанням, спортзалом. На сьогоднішній день вже зробили 80 відсотків фундаменту, починаємо мурувати перший поверх, всього має бути три поверхи», – розповів будівельник.

Насамкінець Олександр Савченко подякував будівельникам за соціальну відповідальність, так як гроші з ДФРР ще не надійшли, то поки що вони будують власним коштом, та поспілкувався з селянами у приміщенні старої школи.

Школа розрахована на 400 учнівських місць.

Читати також: У селі на Волині добудовують багатостраждальну школу за 83 мільйони. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинським дорожникам катастрофічно не вистачає грошей на ліквідацію ям
Наступна новина На Волині запустили «гарячу лінію» для допомоги атовцям
Останні новини
Схожі новини