На Волині засудили водія, який п'яним на смерть збив жінку

На Волині засудили водія, який п'яним на смерть збив жінку

Волинянина, який п’яним за кермом легковика збив на смерть жінку, засудили на 3 роки обмеження волі. Також чоловіка на 7 років позбавили права керувати транспортними засобами.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, передає ІА «Волинські новини»

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася 20 грудня 2021 року ввечері. П’яний водій технічно несправного автомобіля Fiat Scudo Сергій В. у селі Олеськ Ковельського району збив жінку, яка йшла у попутному напрямку. Від отриманих травм потерпіла, на жаль, померла.

Водій у суді повністю визнав свою вину. Він відшкодував збитки та просив призначити покарання, не пов’язане з позбавленням волі.

Родичка загиблої жодних претензій до обвинуваченого не мала, просила суворо його не карати та не призначати покарання, пов`язане з позбавленням волі, оскільки він продовжує надавати їй допомогу.

У підсумку суд призначив волинянину покарання у виді трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк сім років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Діти мають спати спокійно»: незрячий чемпіон світу з родиною переїхав із Бахмута до Луцька
Наступна новина У громаді на Волині запрацювало соціальне таксі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини