На Волині засудили жінку, яка торгувала наркотиками

На Волині засудили жінку, яка торгувала наркотиками
Фото ілюстративне (джерело: Нова Доба)

У Нововолинську засудили жінку, яка продавала таблетки Субутексу та опій.

Нововолинський міський суд виніс відповідний вирок 30-го січня. Жінка була раніше судима за аналогічний злочин, – повідомляє БУГ.

27-го травня 2015 року за збут наркотиків жінку засудили до позбавлення волі на строк чотири роки, та звільнили від відбування покарання з іспитовим строком у три роки. Та в 2017 році були проведені оперативні закупки та обшуки в помешканні наркоторговця та знову висунули обвинувачення.

7 вересня минулого року неподалік будинку №13 по вулиці Шахтарській  жінка продала за 125 гривень пакет з частиною таблетки білого кольору, яка містить у своєму складі наркотичний засіб, обіг якого обмежено – бупренорфін.

Крім цього, 27-го жовтня на вулиці Автобусній жінка незаконно збула за 150 гривень медичний шприц з рідиною темно-коричневого кольору, яка містить у своєму складі особливо небезпечний наркотичний засіб – опій.

Під час проведення обшуку за адресою проживання по вулиці Шухевича виявили макову солому, маса якої в перерахунку на суху речовину становить 279,49 г.

Жінка свою вину у  злочині визнала повністю. В неї є дитина до трьох років.

Суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки сім місяців з конфіскацією майна, що належить їй на праві приватної власності.

Довідково: 

Субутекс – це медичний препарат, який використовується для лікування наркозалежних. Наркоманам контрольовано дають наркотик Субутекс, щоб заблокувати потяг до нелегальних наркотиків і зупинити розповсюдження ВІЛ-СНІДу серед ін’єкційних наркоманів. Субутекс є важким наркотиком, який належить до групи опіатів. Ця група найбільш небезпечна, до неї також входять героїн, морфін, трамадол.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ями на дорогах просять позначити конусами
Наступна новина Військовим волинської бригади передали акумуляторів на 48 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини