У Луцьку ями на дорогах просять позначити конусами

У Луцьку ями на дорогах просять позначити конусами
Фото ілюстративне (джерело: ПК Мегаполис)

У Луцьку пропонують позначити аварійно-небезпечні та непроїзні ділянки дороги конусами, аби запобігти виникненню аварійних ситуацій.

Відповідну петицію зареєстрував лучанин Роман Ласкаржевський на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Аварійно небезпечні ділянки дороги просять позначити конусами або прапорцями.

«З приводу катастрофічного руйнування дорожнього покриття міста Луцька і виникнення аварійно-небезпечних та практично непроїзних ділянок дороги слід залучити компетентні служби міста Луцька для реалізації робіт по позначенню небезпечних ям та вибоїн легковидимими попереджувальними маяками з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій, пошкодження транспортних засобів учасників руху та задля безпеки громадян», – пише автор петиції.

За його словами, ці заходи допоможуть запобігти аваріям на луцьких дорогах.

«Легковидимі маяки позначать небезпечні ями та вибоїни та нададуть можливість водіям вчасно зреагувавши здійснити необхідний маневр, вчасно і правильно про нього просигналізувавши. Це безперечно суттєво знизить випадки раптового вимушеного аварійного маневрування водіями, знизить кількість аварійно-небезпечних ситуацій та ДТП», – пояснив він.

«Краще потихеньку обминати конуси, ніж регулярно катати диски і купувати гуму», – йдеться у тексті петиції.

Станом на ранок 6 лютого петицію не підтримав жоден лучанин. Нагадаємо, петицію розглядатиме Луцька міська рада за умови, якщо її підпишуть 300 лучан.

Читати також: У Луцьку на вулиці Кравчука просять облаштувати перехід


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку найчастіше трапляються аварії
Наступна новина На Волині засудили жінку, яка торгувала наркотиками
Останні новини
Схожі новини