На Волині затримали банду «нацгвардійців», які вчиняли розбої. ФОТО

На Волині затримали банду «нацгвардійців», які вчиняли розбої. ФОТО
Джерело фото: Фейсбук

На Волині затримали учасників організованого угруповання, причетного до здійснення низки розбійних нападів на території України.

Злочинці діяли під виглядом нацгвардійців, – пише прес-служба СБУ у Волинській області. 

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисники спеціалізувалися на вчиненні розбоїв, грабежів та вимаганні коштів у населення в різних регіонах країни. При цьому вони використовували форму зі знаками розрізнення Нацгвардії.

За наявною в СБУ інформацією, бандити планували розширити «географію» своєї злочинної діяльності, для чого вони прибули з Київщини на Волинь.

Завдяки своєчасним діям правоохоронців зловмисники були затримані згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в Маневицькому районі під час спроби вчинення розбійного нападу на місцевого підприємця.

У межах кримінального провадження відкритого за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України перевіряється причетність зазначених осіб до вчинення інших злочинів на території України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Весело, гамірно, тепло, затишно: як у Луцькому зоопарку відзначили свято гарбуза. ФОТО
Наступна новина На Волині засудили чоловіка, який обманював жінок
Останні новини
Схожі новини