На Волині затримали браконьєра, який незаконно ловив рибу. ФОТО

На Волині затримали браконьєра, який незаконно ловив рибу. ФОТО

На Волині затримали чоловіка, який за допомогою рибальських сітей здійснив незаконний вилов риби.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Дільничні офіцери поліції спільно із групою реагування патрульної поліції з’ясували, що 23-річний місцевий мешканець села Любохини Старовижівського району на озері Пісочне за допомогою риболовних сітей здійснив незаконний вилов понад 30 шт. риби.

Серед незаконно виловленої риби є представники виду, який занесений до Червоної книги України. Сума збитків становить 8 тис. грн.. Риболовні сіті та рибу вилучили.

«Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді  штрафу до 3,4 тис. грн., або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислів та всього добутого. Триває досудове розслідування», – розповів начальник Старовижівського відділення поліції Микола Карпук.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Княгининку автомобіль злетів з дороги та перекинувся на дах. ФОТО
Наступна новина ПортCity організував прибирання
Останні новини
Схожі новини