На Волині затримали два авто з «лівими» документами

На Волині затримали два авто з «лівими» документами

На Волині затримали два автомобіля, при обгляді яких виявили сумнівні реєстраційні документи.

Так, у селі Липини  Луцького району  поліція затримала автомобіль із сумнівними реєстраційними документами. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Вночі співробітники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Ауді А4», за кермом якого перебував 28-річний житель Ковеля.

Під час перевірки транспортного засобу з’ясувалося, що номер кузова автомобіля у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу не співпадає із даними Національної автоматизованої інформаційної системи головного сервісного центру МВС України.

Легковик та реєстраційні документи вилучили. 

4 грудня  у Нововолинську співробітники поліції затримали автомобіль «Mercedes-Benz», під керуванням 24-річного місцевого жителя. Правоохоронці виявили ознаки підробки номера кузова транспортного засобу.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 290 Кримінального кодексу України. Йдеться про знищення, підробку або заміну номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки малюків народилося у Луцьку 6 грудня
Наступна новина У селі на Волині відремонтували розбиту дорогу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини