На Волині на блокпосту затримали зловмисника, який вкрав машину

На Волині на блокпосту затримали зловмисника, який вкрав машину

До Луцького районного управління поліції учора ввечері звернувся 39-річний житель Луцька та повідомив про викрадення автомобіля «Opel Astra». 

Як повідомили в пресслужбі поліції Волині, особовий склад поліції орієнтували на пошуки автомобіля. Протягом години на одному із блокпостів у Луцькому районі поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 36-річний житель Маневич. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Автомобіль вилучили. 

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку безплатно вакцинуватимуть домашніх тварин
Наступна новина Війна забрала життя двох Захисників з Луцька
Останні новини
Схожі новини