На Волині затримали зловмисника, який жорстоко вбив пенсіонерку і залишив тіло біля смітників

На Волині затримали зловмисника, який жорстоко вбив пенсіонерку і залишив тіло біля смітників

Поліцейські оперативно встановили та затримали зловмисника, який вбив пенсіонерку у Нововолинську. Ним виявився 27-річний внук волинянки. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу зловмиснику.

Про це інформує поліція Волині. 

Нагадаємо, вранці 25 березня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Василя Стуса у Нововолинську виявили мертву жінку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що загибла – 94-річна місцева жителька. На її тілі були видимі тілесні ушкодження. Труп направили на судово-медичну експертизу.

Слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України й розпочали пошуки вбивці.

Після проведення ряду невідкладних слідчих дій та оперативних заходів поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний внук загиблої. Вже за декілька годин його затримали.

Досудове розслідування у справі триває. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу зловмиснику.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які блузки зараз в моді?
Наступна новина Мікрофони Sennheiser: найкращий вибір для професіоналів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні