Які блузки зараз в моді?

Які блузки зараз в моді?

На випадок, коли хочеться додати жіночності в актуальний лук, блузки жіночі завжди мають бути у шафу сучасної жінки. Тим паче, що останнього сезону вони набули статусу топречі. Тобто носити їх не просто можна, а навіть треба. Сміливо, зухвало і з упевненістю.

Моделі блузок

Умовно сучасні блузки можна розділити на кілька категорій:

  • класичні - ті самі блузки під піджак, які ви могли споглядати у ділових образах. Вони мають дещо приталений крій та виграють за рахунок універсальності;
  • вкорочені - класно надягати такі блузки під спідницю із високою посадкою чи завищеними штанцями. Більш модерновий підхід для тих, хто не боїться власного голосу у моді;
  • оверсайзні - такі моделі жіночих блузок допомагають досягти маскулінності. Здебільшого носяться самостійно та чудового компонуються з різним за стилем одягом. Довгий та цупкий варіант може виглядати як плаття-сорочка, яке додатково можливо оздобити поясом.

А тепер розгляньмо детально, які модні жіночі блузки в плані оздоблення представляють стилісти цьогоріч.

Модні блузки цього сезону

Отож, на що варто звернути увагу:

  • Елегантні

Те, що врятує вас як під час ділових переговорів, так і під час званої вечері. Їх елегантність втричі сильніше підкреслює вашу жіночність. Плісовані, з рядом ґудзиків, кишенями, складками - обирайте щось близьке за духом.

  • Прозорі

Класні фасони літніх блузок, та не тільки. Їх носять з жакетами та під кардигани, сарафани, пальто й самостійно. З білизною чи без - за рівнем сміливості.

  • Із цікавими комірцями

Трикутні, геометричні, непропорційно збільшені, контрастні, зі вставками тощо - їхній вигляд може бути різноманітний, але вони є центральною деталлю аутфіту.

  • Мереживні

Мереживо також повертає собі загальну любов. Це й зрозуміло. Коли гарні блузки ще й ніжні, це подвійна сила.

  • З воланами, рюшами

Вони не тільки пречудово створюють атмосфмерний настрій, а й виступають як моделі блузок для повних - здатні корегувати фігуру за потребою (десь прибирати чи додавати форм).

  • Оздоблені бантами

Ці фасони блузок зі шифону чи не найтоповіші у цьому році, бо й сама деталь надпопулярна. Від маленьких бантиків на шиї до величезних в зоні декольте та спини - шукайте свій хід.

  • Бохо та вишиті

Народні та етномотиви теж не залишають байдужими. Моделі вишитих блузок йдуть різними за фасонами, кльошованими, каскадними, подовженими, зі пишними рукавами абощо.

З чим носити красиві блузки: стильні образи

Дуже класно шикарні блузки комбінувати із чимось брутальним. Наприклад, коротенькими міні й високими жокейськими чоботами.

Або актуальними палаццо. Також casual луки можна формувати з різними джинсами - від прямих до кльошів.  

Прекрасно поєднуються стильні жіночі блузки зі шкірою у будь-якому її виконанні. Та модним зараз твідом.

Попри те, що найбільш відповідними сезону є пастельні відтінки та чорно-біла гама, радимо не боятися кольору. А також мати на увазі альтраактуальність монохрому.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П’ять ЦНАПів Волині отримали робочі станції для оформлення та видачі паспортів
Наступна новина На Волині затримали зловмисника, який жорстоко вбив пенсіонерку і залишив тіло біля смітників
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні