На Волині жінка поцупила товари у магазині

На Волині жінка поцупила товари у магазині

12 січня до Турійського відділення поліції надійшло відношення від товариства з обмеженою відповідальністю про те, що напередодні невідома особа скоїла крадіжку продуктів харчування та спритних напоїв із магазину у селищі Турійськ. 

Про це інформує «ВолиньPost».
Поліцейські оперативно встановили особу зловмисниці, викрадене вилучили. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження.

Оперативники спільно з дільничними офіцерами поліції з’ясували, що 11 січня із одного із магазинів у Турійську невідома особа викрала спиртні напої, продукти харчування та дитячу іграшку. Загалом сума збитку становить понад 300 грн. Поліцейські встановили причетність до скоєння крадіжки 32-річної місцевої мешканки. Викрадене вилучили та повернуть власнику.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Горохівщині чоловік обікрав церкву
Наступна новина В Одесі на залізниці горіли склади
Останні новини
Схожі новини