На Волині жінка три дні катувала собаку

На Волині жінка три дні катувала собаку

На Волині у Ковелі правоохоронці провели «профілактичну бесіду» з власницею собаки, яка протягом трьох днів мордувала тварину

Громадська організація UAnimals про це повідомляє на власній facebook-сторінці.

Розповідають, що у Ковелі жінка підвісила свою вівчарку за задні лапи до балкона першого поверху. Передні лапи теж були зв'язані. Небайдужа мешканка викликала поліцейських, які поговорили зі власницею, але вона проігнорувала їхню «бесіду» і не звільнила собаку. Самі поліцейські не намагалися відв'язати і врятувати тварину.

За кілька днів заявниця виявила, що собака досі висить на балконі, звернулася в організацію Kovel.animals, яка викликала поліцію. З приїздом слідчо-оперативної групи волонтери змогли звільнити вівчарку. Відзначають, що на собаці були сліди побоїв, шрами, тіло і голова у крові. У тварини були відмерлі задні лапи, з вух йшла кров, були вибиті зуби. Її намагалися рятувати, але 2 листопада вона померла.

Відтак UAnimals подали заяву в поліцію на жорстоке поводження власниці з вівчаркою. А також подали скаргу в прокуратуру на бездіяльність поліції.

«Так, люди страшенно жорстокі. Дикі. Безумні. І мають нести відповідальність за свої вчинки. Але що, не так із поліцією? Як можна було приїхати і побачити закатовану істоту і не спробувати її негайно ж врятувати?! Ми обурені і вражені цією історією, хоч щодня стикаємося з десятками випадків жорстокості до тварин і точно не маємо ілюзій про роботу поліції. Але такої дичини годі собі й уявити», – заявили у ГО.

Волонтери наголоси, що не можуть повернути собаку, але можуть підняти потужну хвилю критики на адресу поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки на Волині облаштували місць тимчасового проживання для переселенців
Наступна новина Лучанин загубив велику суму грошей у власній квартирі
Останні новини
Схожі новини