На Волині зі снігових заметів врятували 30 авто

На Волині зі снігових заметів врятували 30 авто

На Волині рятувальники вивільнили із заметів 30 автомобілів та надали допомогу 63 громадянам. 

Так, протягом 17 грудня співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС здійснили 27 виїздів для надання допомоги водіям та пасажирам автотранспортних засобів, які потрапили у скрутне становище на автошляхах області, – повідомляють у прес-службі Управління ДСНС України у Волинській області. 

Зокрема рятувальники відбуксирували зі снігового замету карету швидкої медичної допомоги на вулиці Гущанській у місті Луцьку, а в Горохівському районі рятувальники вивільнили з снігового замету карету швидкої допомоги та транспортували до неї по бездоріжжю породіллю із села Мирне.

Працівники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище витягнули із кювету поблизу села Копачівка Рожищенського району та відбуксирували на тверду ділянку автошляху рейсовий автобус, що курсував за маршрутом «Луцьк – Турійськ», а також витягнули із кювету у селі Дубище пасажирський автобус «Луцьк – Дубище».

Читати також: Біля Луцька застрягла у снігу вантажівка із брикетом. ФОТО. ВІДЕО

У Горохівському районі рятувальники відбуксирували з проїжджої частини 2 пасажирські автобуси, де перебувало 18 осіб, що прямували від райцентру до сіл Миколаїв та Диковини.

Водіям вантажних автомоблів, що опинилися у кюветах або заблокували рух на слизькому автошляху, рятувальники надавали допомогу у містах Рожищі, Ковелі, Нововолинську та в обласному центру, а також в Іваничівському й Горохівському районах.

У Ківерцівському районі поблизу села Жабка співробітники ДСНС відбуксирували із кювету та встановили на дорогу вантажний автомобіль з причепом.

Загалом рятувальники вивільнили із снігових заметів 30 автомобілів та надали допомогу 63 громадянам. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 29 одиниць пожежно-рятувальної техніки, задіяно 115 співробітників підрозділів ДСНС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вистава, солодощі та ігри: для дітей з усієї Волині влаштували свято. ВІДЕО
Наступна новина Що лучан найбільше дратує у маршрутках
Останні новини
Схожі новини