На Волині зіткнулися бус і позашляховик

На Волині зіткнулися бус і позашляховик

На автодорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин трапилася аварія за участі буса і позашляховика. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині. 

Поліцейські з’ясували, що 46-річний керманич Mitsubishi виїжджаючи з прилеглої території не переконався в безпеці свого маневру, не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою й не надав переваги в русі транспортному засобу Renault. В результаті чого й трапилася дорожньо-транспортна пригода.

У цій автопригоді, на щастя, ніхто не травмувався, але транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Тож патрульні отримали пояснення учасників цієї автопригоди та склали схему ДТП. На порушника ПДР інспектори винесли протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до механічних пошкоджень транспортних засобів) КУпАП.

У патрульній поліцій нагадують, що згідно з п. п. 16.11 ПДР, на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається другорядною дорогою, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до цього перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До 30 квітня діє знижка на газові товари
Наступна новина У Луцьку відбудеться показ фільму «Чубай. Говорити знову» та зустріч з його творцями
Останні новини
Схожі новини