На Волині зіткнулися мотоцикліст та велосипедист

На Волині зіткнулися мотоцикліст та велосипедист

У неділю, 2 червня, у селищі Ратне Ковельського району не розминулися мотоцикліст і велосипедист. Внаслідок пригоди травми отримали двоє чоловіків. На місці події працювали правоохоронці та медики швидкої

Як зазначив у коментарі ІА Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медики надавали допомогу двом постраждалим. Обох було доставлено для обстеження у Ратнівську районну центральну лікарню. У постраждалих діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, перелом ключиці, забійні гематоми обличчя.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що велосипедист не надав перевагу в русі мотоциклісту внаслідок чого відбулося зіткнення.

Велосипедист 1969 року народження отримав синці, після обстеження і надання медичної допомоги не госпіталізовувався. Мотоцикліст 1996 року народження отримав серйозні травми, його госпіталізували. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 286 ККУ.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинянина в будинку знайшли 9 гранат. ФОТО
Наступна новина Повідомли про стан мотоцикліста, який постраждав у ДТП в центрі Луцька
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні