На Волині злодій обікрав відділення пошти

На Волині злодій обікрав відділення пошти

Вчора в селі Мельниця Ковельського району зловмисник викрав із приміщення місцевого поштового відділення продукти харчування та пошкодив сейф. Поліцейські  оперативно встановили особу злодія.

Про це повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області. 

До Ковельського відділу поліції звернулася керівник відділення зв’язку села Мельниця Ковельського району. Вона повідомила про крадіжку продуктів харчування із відділення пошти.

Поліцейські з‘ясували, що 30-річний місцевий мешканець розбив вікно в приміщенні пошти, викрав продукти харчування та пошкодив сейф. Сума збитків 1,6 тис. грн.. Викрадені продукти харчування вилучено за місцем проживання чоловіка.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Онкохвору Настусю Абрамчук перевели в реанімацію, у дівчинки висока температура
Наступна новина Скільки зекономила Волинь, «прикрутивши» газ
Останні новини
Схожі новини