У волинян вилучили контрафактний алкоголь і тютюнові вироби на суму близько 2 мільйони

У волинян вилучили контрафактний алкоголь і тютюнові вироби на суму близько 2 мільйони

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури ​співробітниками  Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області у ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а також про  незаконні дії з  марками акцизного податку викрито схему виробництва та збуту в області контрафактного алкоголю та тютюнових виробів.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині. 

У ході обшуків, проведених 23-25 листопада 2022 року у Луцьку та Луцькому районі, правоохоронці вилучили близько 3,4 тисячі літрів спирту та спиртових сумішей, майже 1,7 тисячі пачок цигарок,  75 тис грн коштів, отриманих від незаконної діяльності, та 2 автомобіля, які використовувались для транспортування фальсифікату.

Окрім того, в місцях, де здійснювалось виготовлення і розлив алкогольної продукції, вилучені етикетки, фурнітура, ароматизатори та інше обладнання для виробництва сурогату. 

Усього під час обшуків вилучено контрафактних товарів на суму близько 2 мільйони гривень.

Триває досудове розслідування.

Встановлюються особи усіх громадян, причетних до незаконної діяльності, яка виявлена за оперативного супроводу працівників Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Читайте також: На Волині шукають двох чоловіків, які ухиляються від покарання за наркозлочини. ФОТО

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шукають двох чоловіків, які ухиляються від покарання за наркозлочини. ФОТО
Наступна новина У Луцькому районі горів житловий будинок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини