На Волині поліцейські викрили підпільне виробництво тютюну

На Волині поліцейські викрили підпільне виробництво тютюну

У ході заходів правоохоронці вилучили готову сировину, яка реалізовувалась у декількох регіонах країни.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області спільно зі співробітниками управління СБУ у Волинській області та детективами ТУ БЕБ у місті Києві припинили незаконне виробництво тютюнової сировини.

Жителі Волинської області організували вирощування тютюну у складському приміщенні. Підпільне підприємство ретельно охоронялось та було огороджене парканом з системою відеонагляду і сигналізації. Для ефективного ведення “бізнесу” учасники організованої групи змонтували професійну лінію з високотехнологічного обладнання для підготовки тютюну, шляхом його висушування, подрібнення та подальшого ферментування.

Збували тютюн фігуранти гуртовими партіями на території Волинської, Львівської та Київської областей. Ринкова вартість вилученої сировини становить понад 20 мільйонів гривень.

У ході проведених обшуків було вилучено понад 33 тонн тютюну, спеціальне обладнання та чорнові записи.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України здійснюється під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися з Героєм Сергієм Гавруком
Наступна новина Луцькі спецпризначенці «Любарт» стали частиною бригади «Азов»
Останні новини
Схожі новини