На Волині зниклого пенсіонера розшукують рятувальники, лісничі, мисливці та військові. Що відомо

На Волині зниклого пенсіонера розшукують рятувальники, лісничі, мисливці та військові. Що відомо
Фото Суспільне.Волинь. Тривають пошуки зниклого Володимира Ткачука

На Волині небайдужі розшукують зниклого 71-річного Володимира Ткачука. Чоловіка розшукують місцеві рятувальники, лісничі, мисливці, ветерани-військовослужбовці. Загалом, зі слів старости сіл Павлівської громади Валентина Ілова, шукають дідуся майже сотня людей.

Тепер же територію пошуку розширили. Пенсіонера також шукатимуть на території Львівщини, – розповів Суспільному заступник начальника відділу поліцейської діяльності №1 Вадим Мельничук.

Чоловіка шукають третю добу. Станом на 20:00 11 січня пошуки не дали результату.

"Здійснено заходи по пошуку його по лісосмузі, посадках, біля водойм, ближніх селах Львівської області, які межують з нашою територію, з людьми спілкувалися, перевіряли магазини, місця, де можна було його зустріти", – каже Вадим Мельничук.

Поліцейський оглядає колодязь у селі, де зник чоловік

 

Будинок 71-річного Володимира Ткачука – зачинений. Востаннє тут пенсіонера бачили у вівторок, 4-го січня, – розповів його племінник Віталій Джига, який теж долучився до пошуків.

Племінник зниклого Віталій Джига

 

"У той день ввечері приходив до сестри їсти. Тоді пішов додому, більше його не бачили. В середу зранку сестра о 9:30 пішла до нього, бо не ішов снідати, а хата закрита", – каже чоловік.

"У той день ввечері приходив до сестри їсти. Тоді пішов додому, більше його не бачили. В середу зранку сестра о 9:30 пішла до нього, бо не ішов снідати, а хата закрита", – каже чоловік.

Як розповіла сестра зниклого Ірина Джига, спершу рідні шукали пенсіонера власними силами. Куди він міг піти, каже, не знає. Жінка додає: брат має проблеми із пам'яттю і міг забути дорогу додому.

Сестра зниклого Ірина Джига

 

"Сьогодні (11 січня – ред.) кусочок лісу захопили 20 га і 160 га пройшли одної земельної ділянки. Як би він там був, ми б його побачили", – каже староста.

Група небайдужих, які розшукують пенсіонера

Долучилися до пошуку 11 рятувальників.

Як розповів працівник Держслужби з надзвичайних ситуацій Юрій Новосад, територію, яку мали обстежити, поділили на квадрати. "Рухаємося ланцюжком до 10 метрів, щоб бачити один одного, якщо хащі – менший між собою захват", – каже рятувальник.

Пенсіонера шукали до темряви. Сьогодні (12 січня – ред.) пошуки продовжать.

Нагадаємо, 21-річний Станіслав Лінчук із села Черче Камінь-Каширського району, який зник у Польщі тиждень тому, вийшов на зв'язок з родичами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина COVID-19 в Україні: виявили більш як 7 тисяч нових хворих. Статистика
Наступна новина Коли краще робити бустер та скільки ще лютуватиме ковід. Відповідає головний санлікар
Останні новини
Схожі новини