На Волині знову горіли поля з сухою травою

На Волині знову горіли поля з сухою травою

У минулу суботу і понеділок співробітники волинської лісової охорони виїжджали на гасіння сухої трави на поляхКолківської ОТГ та Куклівської сільської ради.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

На щастя, вогонь не перекинувся з сільськогосподарських угідь на лісові масиви, відтак усе обійшлося благополучно. Втім підстав для заспокоєння лісівники не мають, оскільки тепла весняна погода сприятлива для виникнення лісових пожеж. І за умови недбалого поводження людини може трапитися непоправне.

Читайте також: У селі поблизу Луцька трапилася пожежа: горить очерет. ФОТО

Нестабільна ситуація, пов’язана з пожежною небезпекою, спостерігаються цими днями в Горохівському, Ратнівському, Любомльському, Турійському, Ківерцівському, Луцькому районах області. Працівники держлісоохорони підприємств ВОУЛМГ здійснюють посилену охорону лісових масивів, аби вберегти їх від можливих пожеж.

Користуючись нагодою, лісівники звертаються до громади краю з проханням відповідально поводитися в лісі на відпочинку, пікніках тощо, і в обов’язковому порядку дотримуватись правил пожежної безпеки.

Фото ілюстративне

Джерело: Волинь24


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що взяти з собою на цвинтар у Провідну неділю: поради луцьких священиків
Наступна новина З YouTube був видалений популярний хіт Despacito
Останні новини
Схожі новини