На Волині знову освітлюватимуть дороги в темну пору доби

На Волині знову освітлюватимуть дороги в темну пору доби

На автомобільних дорогах державного значення у Волинській області відновили роботу ліній зовнішнього освітлення. Автошляхи будуть освітлюватися щовечора з 22:00 до 24:00.

Про це розповіла Суспільному телефоном начальник Служби автомобільних доріг Волині Анатолій Посполітак.

З його слів, з 78 кілометрів доріг лише 21 кілометр освітлювався в нічний час, тому виникла необхідність впорядкувати необхідний рівень освітленості.

"Минулого тижня було засідання ради оборони Волинської області, де ми піднімати питання з приводу освітленості доріг. Це питання нам погодили військові і Нацполіція", – говорить керівник Служби автомобільних доріг Волині.

У вечірній час будуть освітлюватися 90 % доріг області, зокрема митні переходи та Цуманське перехрестя. "З 23:00 у нас комендантська година, а о п'ятій ранку фактично на вулиці вже світло", – каже керівник Служби автодоріг.

У вечірній час будуть освітлюватися 90 % доріг області, зокрема митні переходи та Цуманське перехрестя, – додав Анатолій Посполітак.

Читайте також: 14 гривень за поїздку: цього тижня у Луцьку піднімуть вартість проїзду в маршрутках


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мріяв про вишиванку. Волиняни зробили подарунок 92-річному переселенцю з Лисичанська
Наступна новина Попереду найскладніша зима для України. До чого варто готуватися
Останні новини
Схожі новини