На Волині звільнився керівник школи-інтернату

На Волині звільнився керівник школи-інтернату

Тимчасово виконуючий обов'язки директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Анатолій Москалюк написав заяву на звільнення.

Про це стало відомо під час постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, інформує Волинська обласна рада. 

Начальниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності апарату ради Олена Кузьменко повідомила, що у зв’язку із поданою заявою про звільнення, яка надійшла на адресу облради від тимчасово виконувача обов’язків директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Анатолія Москалюка, виникла необхідність визначитись із новою кандидатурою на цю посаду.

Так, відділ майна запропонував депутатам підтримати їх пропозицію щодо тимчасового призначення на посаду керівника закладу юристконсульта цієї установи Наталії Максимук.

«Вона добре обізнана і у тендерно-договорній діяльності, закупівлях, охороні праці, техніці безпеки, тобто вона буде хорошим організатором господарської діяльності закладу. А оскільки- це заклад освіти, то педагогічна складова роботи буде покладена на заступника керівника з навчально-виховної роботи», - зауважила Олена Кузьменко.

Заступниця начальника управління освіти і науки ОВА Тетяна Соломіна наголосила на важливості забезпечити власне освітній процес. «Звісно, велику роль грає уміння організовувати господарську діяльність, однак, основний вид діяльності директора закладу освіти – це освітній процес», - підкреслила вона.

В результаті обговорення, члени профільної комісії рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду увільнити Анатолія Москалюка від виконання обов’язків директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» та до призначення директора в установленому законом порядку або видання іншого розпорядчого документа призначити тимчасово виконувачем обов’язків керівника Наталію Максимук.

Читайте також: Через ракетний обстріл росіянами Волині СБУ відкрила кримінал


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув ще один Герой з Волині
Наступна новина «На Щиті»: на Волині зустріли загиблих Героїв
Останні новини
Схожі новини