На волинській митниці – величезне навантаження через розмитнення «євроблях»

На волинській митниці – величезне навантаження через розмитнення «євроблях»

На  Волинській митниці ДФС зазначили, що нині працюють з піковими навантаженнями у зв’язку з новим законодавством про легалізацію автомобілів з іноземною реєстрацією.

Про це говорили  під час «круглого столу» з представниками найбільших суб’єктів зовнішньо-економічної діяльності, які здійснюють торговельні операції в зоні діяльності митниці, – про це інформує прес-служба  ГУ ДФС у Волинській області.

Попори навантаження,  на злагоджених партнерських стосунках з доброчесним, прозорим бізнесом це не відобразиться, - пообіцяв керівник Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький.

Учасники обговорили проблемні питання, які виникають під час визначення бази оподаткування товарів, випадки порушення митних правил з боку суб’єктів ЗЕД та принципи роботи автоматизованої системи управління ризиками. Детальніше зупинилися на заходах, які вживаються для прискорення процедур митного оформлення експорту.

В цілому акредитовані на митниці волинські підприємства та залучені до співпраці суб’єкти з інших регіонів України висловили своє задоволення співпрацею з митницею. Вони відзначили, що поодинокі індивідуальні ситуації, якщо  вони виникають, врегульовуються швидко. 

Довідково:

Загалом у листопаді 2018 року Волинська митниця перерахувала до бюджету 908,7 млн грн, виконавши індикатив на 101,6%. Перевиконання листопада складає 14,4 млн грн.

Найбільшими 20-ма платниками податків за цей місяць до державного бюджету сплачено 286,8 млн грн, що складає 34% від загальної суми коштів, адміністрованих митницею.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі перекриють рух вулицею
Наступна новина Курс валют на 7 грудня: долар та євро стрімко дешевшають
Останні новини
Схожі новини