На Володимирщині під колеса авто потрапила велосипедистка

На Володимирщині під колеса авто потрапила велосипедистка

Увечері 13 вересня на Волині трапилося дві аварії. Людей, які постраждали, госпіталізували.

Про це інформує поліція Волині.

Автопригоди трапилися у вечірню пору доби в Луцькому та Володимирському районах.

Учора, 13 вересня, ввечері 42-річний водій автомобіля  «Ford Fiesta» у селі Литовеж Володимирського району  наїхав на велосипедистку, яка рухалась у попутному напрямку. У результаті автопригоди жителька міста Нововолинськ травмувалася,  її госпіталізували.   

Цього ж дня, близько 21:00 години, у селі Звірів Луцького  району 29-річний житель Рівненщини, керуючи автомобілем «Opel», наїхав на 24-річного волинянина. Чоловік перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні.

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучили. Триває слідство.

Читайте також: У Володимирі в аварії загинула жінка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинський прикордонний загін потрібні машиніст і фельдшер
Наступна новина У школах Луцької громади дітей військових харчуватимуть безплатно
Останні новини
Схожі новини