На вулиці Лесі Українки у Луцьку звучатимуть веснянки

На вулиці Лесі Українки у Луцьку звучатимуть веснянки

Впродовж Великодніх днів на вулиці Лесі Українки у Луцьку можна буде побачити виступи мистецьких колективів Луцької громади.

Про це інформує міська рада. 

20 квітня перехожих вітали з теплими весняними днями учасники ансамблю народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи №3 (керівники Тетяна Жилюк та Анатолій Марценюк). Юні таланти дарували усім свій спів, музичні виступи і запальні танці.

А вже у вербну неділю 28 квітня фолькгурт «Волинські забавлянки» Луцької музичної школи №2 (керівник колективу Оксана Годлевська, керівник оркестру Віталій Барчук) водили з жителями та гостями Луцька кривого танцю, грали в народну весняну гру «Шум», дарували усім піднесеного настрою, виконуючи патріотичних пісень. Під час виступу вдалося зібрати в благодійну скриньку 7800 грн.

Проєкт «Весняна вулиця» триватиме до 19 травня та відбувається в межах благодійного мистецького марафону «Культура – духовні крила Перемоги!», що реалізовується департаментом культури Луцької міської ради та закладами культури міської територіальної громади. Усі кошти, зібрані під час марафону, будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донеччині загинув воїн з Луцького району Леонід Залевський
Наступна новина Війна забрала життя захисника з Волині Миколи Гінайла
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні