На Ягодині митники знайшли холодну зброю і наркотики

На Ягодині митники знайшли холодну зброю і наркотики
Вилучена зброя. Фото: ДФС

Волинські митники на пункті пропуску Ягодин виявили та вилучили контрабандні наркотики та зброю.

Зокрема, у ході проведення повного митного огляду автомобіля, що слідував в Україну «зеленим коридором», вилучено два ножі у чохлах та штик-ніж, – повідомляють у прес-службі ДФС області. 

Правоохоронцям скеровано повідомлення про протиправну діяльність, що може містити ознаки злочину за статтею 201 Кримінального Кодексу України.

А у пасажира рейсового автобуса «Варшава-Харків» виявлено трубку для куріння та речовину рослинного походження темно-зеленого кольору, загорнуту у фольгу. Вона може виявитись особливо небезпечним наркотичним засобом – марихуаною.

Крім того, у цього ж громадянина України, який повертався на батьківщину, вилучено 2 блістери з пігулками психотропних лікарських засобів. Відтак, у правоохоронні органи надіслано повідомлення про ознаки злочину за статтею 305 Кримінального Кодексу України.

До слова, контрабанда зброї та/або наркотиків в Україні визнаються злочинами проти суспільства і караються, за рішенням суду, позбавленням волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На переході під Луцьком, де загинула школярка, хочуть поставити світлофор
Наступна новина Зі снігових заметів на Волині витягли 16 автівок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини