На «Ягодині» собаки винюхали наркотики у 19-річного хлопця

На «Ягодині» собаки винюхали наркотики у 19-річного хлопця

На Волині  в пункті пропуску «Ягодин» службові собаки в двох випадках допомогли прикордонникам Луцького загону виявити наркотичні речовини.

Службовий собака спрацював під час огляду особистих речей одного з пасажирів  рейсового автобуса, який прямував із Варшави до Києва. У кишені брюк 19-річний громадянин України  віз таблетки екстезі, – повідомляють у прес-службі прикордонників.

Також в ході огляду рейсового автобуса «Варшава – Рівне» в сумці для особистих речей одного з пасажирів автобуса знайшли банку для пігулок. Всередині банки знаходились два пакети з  марихуаною  та один пакет з порошком білого кольору (попередньо амфітамін). 

В обох випадках про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів» Кримінального Кодексу України, повідомлено правоохоронні органи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Іван Смітюх заперечує свою вину у відставці голови партії Гриценка на Волині
Наступна новина У Ковелі запустять новий водогін в мікрорайоні, що постраждав через ветсанзавод
Останні новини
Схожі новини