Іван Смітюх заперечує свою вину у відставці голови партії Гриценка на Волині

Іван Смітюх заперечує свою вину у відставці  голови партії Гриценка на Волині
Іван Смітюх

Лідер волинської «Громадянської позиції» Сергій Чуріков після 5-ти років роботи залишив партію і політичну діяльність загалом. Причиною такого рішучого кроку  послугувало залучення до виборчої кампанії Анатолія Гриценка колишніх регіоналів. 

Свій намір позбутися статусу обласного очільника «Громадянської позиції» та піти з політики Сергій Чуріков оприлюднив напередодні у соціальних мережах, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Основна причина -  призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолія Гриценка у 21-му (Ковельському) окрузі. Адже Смітюх, мовляв колишній регіонал і це сором для партії. Тож, аби не псувати власної репутації Сергій Чуріков вирішив припинити політичну діяльність. Так як, ні Сергій Чуріков, ні його політичні соратники не згодилися додатково коментувати ситуацію, журналісти  вирішили поцікавитись в опосередкованого винуватця події, екс-депутата Волиньради Івана Смітюха.

Довірена особа кандидата в президенти Анатолія  Гриценка  Іван Смітюх зазначив, що з Сергієм Чуріковим особисто не знайомий. «Яке я маю відношення до нього, куди мене призначили або не призначили будь-куди? Якщо в цієї людини, як я спостерігаю, є якісь амбіції прийти до влади, то в Івана Смітюха  таке бажання взагалі відсутнє».

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині обікрали квартиру на 300 000 гривень
Наступна новина На «Ягодині» собаки винюхали наркотики у 19-річного хлопця
Останні новини
Схожі новини