На Житомирщині розстріляли депутата «Блоку Петра Порошенка»

На Житомирщині розстріляли депутата «Блоку Петра Порошенка»

У Житомирській області невідомі розстріляли депутата Новоград-Волинського ради від фракції БПП Олега Ващенка.

Про це повідомляє 04141.сom.ua.

Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський зазначив, що лікарі двічі оперували Ващенка в реанімаційному відділенні. Стан хворого стабільно тяжкий. Одна куля у хворого ще не видалена. На місці злочину було 5 пустих гільз.

Подія сталася, коли потерпілий виходив із приміщення спортивного клубу. Невідомий у балаклаві здійснив кілька пострілів у сторону чоловіка, у результаті чого той отримав проникаючі вогнепальні поранення плеча та непроникаюче грудної клітини.

На території Баранівського, Новоград-Волинського, Ємільчинського та Пулинського районів Житомирщини було введено спеціальні заходи "Сирена".

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В міськраді Новограда-Волинського підприємець Олег Ващенко входить до постійної комісії з питань міського бюджету та комунальної власності.

Фото ілюстративне

Джерело: NewsRoom


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина РЄ просить Румунію підготувати більше вчителів української
Наступна новина У вогні не згорить: від чого залежить протипожежна безпека в Україні
Останні новини
Схожі новини