Начальницю управління Волинської ОДА, затриману на хабарі, відсторонили від роботи

Начальницю управління Волинської ОДА, затриману на хабарі, відсторонили від роботи
Наталія Остапкович (фото ІА Волинські Новини)

Затриману на одержанні 1500 доларів США неправомірної вигоди начальницю управління транспорту і зв’язку Волинської ОДА Наталію Остапкович відсторонили від роботи.

Про це із посиланням на управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації повідомляє ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, у таку суму, вважають слідчі, посадовиця оцінила своє сприяння підприємцю у перемозі в конкурсі на перевезення пасажирів на внутрішньообласному приміському маршруті.

Затримали чиновницю 10 березня 2021 року під час одержання неправомірної вигоди працівники Управління стратегічних розслідувань у Волинській області спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області.

Згодом їй оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – домашній арешт. Прокуратура ж продовжує наполягати на триманні під вартою.

В ОДА розповіли, що чиновницю відсторонили від виконання службових обов’язків на час слідства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інкубаційний період 3 дні і тяжкий перебіг. Степанов назвав ознаки «британського» штаму коронавірусу
Наступна новина В Україні лише одна область залишилася у «жовтій» зоні. Волинь уже «помаранчева»
Останні новини
Схожі новини