Луцький забудовник переходить на онлайн консультації

Луцький забудовник переходить на онлайн консультації

Відділ продажів Будівельної компанії «Інвестор» повністю переходить на онлайн консультування через загрозу поширення коронавірусу. 

Про це повідомили на сторінці компанії у Фейсбуці

«Переконані, що ви з розумінням поставитесь до нашого рішення і також підтримаєте карантинні заходи, що запроваджені в країні та місті. Наші телефони, месенджери – завжди увімкнені, а менеджери готові надати потрібну інформацію з приводу купівлі житла, чи інших питань для діючих клієнтів у будь-який час. Як і завжди до цього», – йдеться  дописі. 

Також наголошують, що  у зв’язку з ситуацією яка склалася через коронавірус, та дбаючи про безпеку клієнтів, закликають: поставтеся серйозно до заходів, які можуть зберегти ваше здоров’я, та обмежуйте безпосередній контакт з людьми. Просять усіх слідкувати за дописами компанії, адже обіцяють багато цікавого контенту.

«Також обов’язково слідкуйте за нашими соціальними мережами, адже цей непростий час ми максимально використаємо з користю, а саме краще вас познайомимо із нашими ЖК: публікуватимемо нові фотозвіти, відео, планування квартир, публікації про будівельні матеріали, конкурси та інші поради. Тому на момент завершення карантину (а ми віримо, що все буде окей ) ви разом із нами будете гарними експертами з нерухомості.

Будьте здорові, не втрачайте оптимізму та зберігайте не лише спокій, а й будьте розсудливі і мудрі!», – підсумували у «Інвесторі».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Області й міста «закриють», маршрутки «відріжуть». Зеленський заявив про нові обмеження
Наступна новина Луцьк - на повному карантині. Що закривають?
Останні новини
Схожі новини