Надати їм право захищати нашу Батьківщину – наш обов'язок, – військовий про мобілізацію ув'язнених

Надати їм право захищати нашу Батьківщину – наш обов'язок, – військовий про мобілізацію ув'язнених

Командир батальйону УБпАК "Ахіллес" 92-ї ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко вважає, що держава має надати право деяким ув’язненим захищати нашу Батьківщину.

Про це він розповів в ефірі телемарафону, пише ТСН

"На початку повномасштабної війни ми розпочинали свій шлях зі стрілецької роти, це територіальна оборона. У мене другий взвод був на 90% укомплектований людьми, які були позбавлені волі на території України, відбули своє покарання та повернулися до нормального життя", - розповів Федоренко.

Військовий наголосив що кожен з ув'язнених міг опинитися за ґратами за різних обставин. 

"Визначена категорія ув'язнених, які є найменш небезпечними з точки зору того, що отримаючи зброю, вони можуть вчинити небезпечні дії для Сил оборони України. Але з ним ведеться детальна робота. І надати їм право захищати нашу Батьківщину – це наш обов'язок. Тому вбачаю в цьому виключно позитив. Наші люди, навіть які були засуджені – вмотивовані. Це ті люди, які можуть забезпечити результат на полі бою", – зазначив Юрій Федоренко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На посади командирів мають призначатись професіонали і лідери, а не пристосуванці, – Бутусов
Наступна новина Drone Force: у ЗСУ запустили офіційний проєкт рекрутингу до підрозділів безпілотних систем
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні