Найбагатший чоловік Індії влаштував дочці весілля за 100 мільйонів доларів

Найбагатший чоловік Індії влаштував дочці весілля за 100 мільйонів доларів
Джерело фото: ТСН

Найбагатша людина Індії Мукеш Амбані видав заміж свою дочку Ішу за бізнесмена.

Весілля обійшлось чоловікові у 100 мільйонів доларів, повідомляє «ТСН».

Весілля відгуляли 12 грудня. Дочка Амбані вийшла заміж за 33-річного бізнесмена Ананда Пірамала. Вони знайомі з дитинства. Ананд - син близького друга Мукеша, який також є одним з найуспішніших індійських бізнесменів.

61-річний голова компанії Reliance Industries Амбані витратив близько 100 мільйонів доларів. Святкувати почали за тиждень до головних гулянь у палаці міста Удайпур. 

Гостями весілля стали колишня перша леді і Держсекретар США Гілларі Клінтон, супермодель Наталія Водянова, зірки Боллівуду, акторка і "Міс світу 1994" Айшварія Рай, Пріянка Чопра зі своїм молодим чоловіком.

Гостей було так багато, що мільярдеру довелося орендувати п’ятизірковий готель повністю, а в аеропорт прибуло понад 100 чартерних авіарейсів. Щоб віддячити місту за гостинність, він забезпечив триразове харчування 5 тис. незаможних людей впродовж чотирьох днів. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли про небезпеку фільтрів для води
Наступна новина У селищі на Волині встановлюють пам'ятник атовцям, які загинули на Сході. ФОТО
Останні новини
Схожі новини