Луцьк включили до маршрутів найбільшої в Європі автобусної мережі FlixBus

Луцьк включили до маршрутів найбільшої в Європі автобусної мережі FlixBus

Луцьк потрапив до маршрутів відомої автобусної мережі FlixBus.

Рік тому Луцька міська рада звернулась до компанії FlixBus щодо включення Луцька до мережі маршрутів даного перевізника. 20 жовтня відбулась прес-конференція, на якій повідомили про те, що Луцьк тепер у мережі, яка включає 16 міст України з 12 областей із 48 містами Європи (шість країн), – інформують на сторінці Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Як повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман маршрут №3222 Київ – Варшава - Щецин, проходитиме через міста Житомир, Рівне, Луцьк, Люблін, Лодзь, Познань і Гожув-Велькопольский. Частота рейсу - двічі на тиждень.

Довідка: FlixBus — це молода компанія-перевізник, яка вже понад 7 років пропонує мільйонам людей в Європі нову концепцію подорожей. У найкоротші терміни ми створили найбільшу в Європі автобусну мережу, що стала результатом унікальної комбінації технологічного стартапу, інтернет-магазину та класичної транспортної компанії.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській лікарні збільшать кількість ліжок для хворих на COVID-19
Наступна новина У Луцьку прибиратимуть сніг за 1,5 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні