Найсильніший чоловік світу відвідав Волиньраду

Найсильніший чоловік світу відвідав Волиньраду

Голова обласної ради Григорій Недопад зустрівся з українським стронгменом, найсильнішою людиною світу Олексієм Новіковим. Очільник Волиньради відзначив здобутки спортсмена в частині популяризації спорту в Україні та гідне представлення нашої держави на спортивній арені.

Про це інформує пресслужба Волинської обласної ради.

Український стронгмен Олексій Новіков переміг на турнірі The Strongman Classic 2022, який відбувся в липні у Лондоні, і вдруге став найсильнішою людиною у світі. До тріумфальної перемоги Олексія Новікова у Великій Британії долучився Григорій Недопад, надавши допомогу в організації участі спортсмена у міжнародних змаганнях.

«В час війни важливо щоб наші спортсмени продовжували брати участь у змаганнях, щоб вони говорили про Україну, популяризували її, допомагали нашим військовим та надихали їх. Олексій Новіков завжди закликає підтримувати нашу армію та наших воїнів, а ми маємо підтримувати його на шляху до спортивних вершин», - переконаний Григорій Недопад.

Також разом з головою Волинської ОВА Юрієм Погуляйком Григорій Недопад вручив спортсмену цінний подарунок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку патрульні повернули рідним двох загублених дітей
Наступна новина У Луцьку в Центральному парку облаштували нову розвагу
Останні новини
Схожі новини