Накрали на 5 мільйонів…Гастролери із Дніпропетровщини попалися на Волині

Накрали на 5 мільйонів…Гастролери із Дніпропетровщини попалися на Волині

20 квітня, із установи зв’язку, в селищі Ратне, невідомі особи викрали телекомунікаційне обладнання із дорогоцінними металами та інші цінні речі на суму майже 5 мільйонів гривень. 

Про це повідомляє пресслужба волинської поліції.

За їхніми словами, зловмисники пошкодили вхідні двері установи зв’язку і забрали телекомунікаційне обладнання, в складі якого є паладій.

Крадіїв затримали працівники поліції, ними виявилися троє жителів Дніпропетровщини.

 «Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів на місці вчинення злочину, працівники управління карного розшуку ГУНП, відділу кримінального аналізу, кримінальної поліції Ковельського районного управління та Ратнівського відділення поліції встановили осіб, причетних до злочину: це 30-річні жителі Дніпропетровщини, які раніше мали проблеми з законом. Усі наряди поліції одразу були орієнтовані на виявлення й затримання групи крадіїв», - повідомив заступник начальника ГУНП у Волинській області Михайло Сорока.

Також правоохоронці виявили й вилучили рації, відмички, рукавички, мобільні телефони, біноклі, електроінструменти та інші засоби, які могли використовуватися під час крадіжок. 

Злочинцям загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Читайте також: У волинянина поцупили сейф із колекційними монетами.

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інфікуватися COVID-19 можна і з високим рівнем антитіл, – інфекціоністка
Наступна новина Вперше в історії: лучанин виконав норматив для участі в Олімпійських іграх
Останні новини
Схожі новини