Нардеп Альона Бабак пропонує збільшити фінансування програми будівництва молодіжного житла

Нардеп Альона Бабак пропонує збільшити фінансування програми будівництва молодіжного житла

Народний депутат України Альона Бабак гостро висловилися щодо потреби фінансування державних програм, спрямованих на будівництво молодіжного житла. 

Депутат закликала колег не голосувати за бюджет, бо у ньому не має суттєвого збільшення фінансування програми молодіжного житла. 

«Цей парламент може все. Не 30 смішних мільйонів на програму фінансування молодіжного житла виділяти, а виділити, як мінімум, 2 мільярди гривень, розуміючи, що 2 мільярди гривень, за умови співфінансування 50 на 50 з молодою людиною, дасть на 4 млрд робочих місць у тому чи іншому році», – сказала Бабак та звернулася до колег з проханням не голосувати за жодну змінуи до державного бюджету України без чіткої дії, орієнтованої на те, щоби молода людина бачила себе у цій державі, щоби було фінансування молодіжного будівництва за програмою іпотеки. 

 
Народний депутат України Альона Бабак - про потребу фінансування державних житлових програм

Позиція справді Народного Депутата, яка заслуговує на повагу. Один з кращих виступів з трибуни парламенту. Робіть висновки.

Posted by Держмолодьжитло on Thursday, 1 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські митники у співпраці з поліцією викрили автомобільного афериста
Наступна новина Вперше: всі маршрути практичних іспитів з ПДР тепер доступні онлайн
Останні новини
Схожі новини