У Києві до Верховної Ради вже стягнули силовиків та техніку

У Києві до Верховної Ради вже стягнули силовиків та техніку
Фото з телеграм-каналу нардепа Олексія Гончаренка

На ранок 1 грудня на дорогах Києва, зокрема в центрі, помітно ускладнення руху транспорту. До приміщення Верховної Ради України вже стягнули силовиків та військову техніку.

Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Затори утворилися на проспектах Перемоги, Леся Курбаса, Повітрофлотському, Степана Бандери, Голосіївському. Окрім того, ускладнено рух вулицями Січових Стрільців, Жилянською, Саксаганського, Павла Скоропадського, Вадима Гетьмана, Борщагівською, Нижній Вал, Басейною. На правому березі ускладнено рух також вулицями Миколи Голего, Івана Федорова, Хрещатик та на Бессарабській площі.

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна та проспектах Миколи Бажана, Визволителів, Соборності. Рух на мостах — Дарницькому, Патона, Північному — ускладнено в напрямку правого берега. На Південному мості та мості Метро спостерігається незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега.

Додамо, що тим часом з депутатського корпусу повідомляють про стягнення силовиків, поблизу Верховної Ради. Сьогодні там проводяться декілька масових акції. Однак, станом на 8:30 з дипкорпусу казали, що мітингувальників не побачили.

Також з дипкорпусу поширювали фото техніки правоохоронців в урядовому кварталі. До слова, у ВР сьогодні зі щорічним посланням виступатиме Президент Володимир Зеленський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу виявили майже 12 тисяч нових хворих на ковід. Одужало – 26 160
Наступна новина Спецоперація «Полісся». На Волині відбулися навчання із залученням авіації
Останні новини
Схожі новини