Нардеп Лапін розвінчав «еротичні фантазії» Саакашвілі про Україну

Нардеп Лапін розвінчав «еротичні фантазії» Саакашвілі про Україну

«Еротичні фантазії» про повернення екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі в Україну - марні.

Про це в коментарі «Обозреватель» заявив народний депутат від фракції «Народний фронт» Ігор Лапін.

«Не думаю, що Польща видасть Саакашвілі. Бо якби хотіла видати його, то зробила б це в перший раз... І взагалі я впевнений, що якби Грузія його так хотіла забрати, то робила б це наполегливіше, через Україну. Але в ситуації з Саакашвілі все визначає навіть не Польща, а велика політика і геополітичні амбіції. Ці інтереси на більш високому рівні не дозволяють видати його Грузії», - заявив він.

Лапін також упевнений, що вдруге Саакашвілі не посміє прорвати кордон України.

«Адже багато українських політиків, які йому допомогли в перший раз, добре отримали по шапці. І вдруге на це не підуть. Тому, якщо у когось є еротичні фантазії на рахунок повернення Саакашвілі в Україну, їх варто відкинути», - рекомендує нардеп.

Парламентарій прогнозує, що екс-президент Грузії буде залишатися Польщі, а потім почне активно їздити по Європі, де буде скрізь "гадити" на Україну.

«Він буде вимагати відібрати у нас безвиз тощо. Вуха його олігархів: Курченко і Коломойського, всім видно. Для цих олігархів важливо усунути нинішню владу України, з якої ці олиграхи не можуть домовитися про повернення. Тому Міша буде максимально таранити нинішню владу України на міжнародній арені. І цим він мені нагадує ще ряд українських політиків, які виїжджаючи в Європу з українським паспортом, обливають країну брудом», - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На зарплати волинянам у бюджеті не вистачає близько 200 мільйонів гривень. ВІДЕО
Наступна новина Лучан запрошують на файну гутірку з лідером гурту OT VINTA Юрком Журавлем
Останні новини
Схожі новини