«Ви ходите з хоругвами. Вплиньте на керівника в області». Палиця приїхав у Луцьк. Короткий ЦИТАТНИК

«Ви ходите з хоругвами. Вплиньте на керівника в області». Палиця приїхав у Луцьк.  Короткий ЦИТАТНИК
Ігор Палиця в Луцьку. У квітні минулого року

З початку війни Росії з Україною нардеп Ігоря Палиця вперше побував у Луцьку.

До цього містом «ходили» чутки про те, що він виїхав за межі країни, позаяк під час недавньої сесії Верховної Ради цього політика серед обранців його депгрупи на фото не помітили. 

Ще раніше видання «Українська правда» повідомляло, що партнер і друг Ігоря Палиці олігарх Ігор Коломойський теж лишився в Україні. 

Фонд Ігоря Палиці, нагадаємо, працює на Волині і приєднався до волонтерської роботи, яка зараз поглинула весь регіон. 

У Луцьку депутат озвучив певні меседжі й не обійшовся без політики. 

Отож, що сказав – у 10-ти цитатах: 

...«Я щодня дивився телемарафон, коли була можливість. Мені дуже не подобається, коли політики намагаються показати себе, свою активність, щоб про них не забули, бо, можливо, скоро вибори. Старі політики через свої вчинки й привели до тієї ситуації, яку ми сьогодні бачимо, але вони нині хочуть з автоматами показуватися на фотографіях, телеекранах»

 ***

… «Я обрав принцип – ніякої публічності».

***

… «Сьогодні номер один – це Президент Володимир Зеленський. Номер один – наші ЗСУ, які захищають країну».

***

… «О п’ятій ранку 24 лютого я був у Києві. Прокинувся від того, що почали трястися вікна та двері. Спочатку подумав, можливо, протяг. Але потім це відбулося вдруге-втретє».

***

… «Нам не можна злитися на людей, які вважають, що ми, бандерівці, винні в тому, що відбулося. Ми повинні зрозуміти цих людей. Вони втратили все, вони втратили сім’ю, роботу, житло. Їхній світ змінився. Тому ми маємо допомагати переселенцям, вислуховувати їх без агресії.

***

… «Вважаю, що тисячі загиблих українців, тисячі зруйнованих доль, квартир, об’єктів інфраструктури, доріг, мостів, підприємств – на совісті Порошенка, Яценюка, Турчинова, які тоді здали Україну, які після цього торгували з Медведчуком, заробляли величезні кошти». 

***

… «Ділкам, які на території Волинської області заробляють на гуманітарці, списують зайві речі на армію, хочу сказати: всі ваші прізвища я знаю, закінчиться війна і, поки Президент буде розбиратися на рівні Києва, кожен із вас буде відповідати перед волинянами. Тому зупиніться (...) про всі ваші вантажі ми знаємо». 

***

… «Впевнений, що в Луцьку не розкрадається жодна копійка: ні з місцевого бюджету, ні з фонду. Також я задоволений координацією в області».

***

… «Вважаю, керівники цієї церкви, священники в кожному приході повинні прийняти рішення і припинити підпорядковуватися Москві. Не кажу, що потрібно йти в ПЦУ чи УГКЦ. Вони можуть бути самостійними, але українськими»

***

… «Хочу звернутися до волинських бізнесменів, які ходять в УПЦ Московського патріархату. Ви ходите з хоругвами, відвідуєте служби, допомагаєте церкві фінансами, вплиньте разом на керівників церков, які ви відвідуєте, або на керівника в області. Вважаю, настав час ставати українською церквою». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директора волинського підприємства підозрюють у присвоєнні майже 400 тис. грн
Наступна новина Тепер буде Володимирський: депутати Волиньради підтримали перейменування району
Останні новини
Схожі новини