Нардеп обурився, що патрульні заважали йому паркуватися на місці для інвалідів

Нардеп обурився, що патрульні заважали йому паркуватися на місці для інвалідів

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенко» Олександр Співаковський написав пост-скаргу в Facebook на дії патрульних поліцейських.

Ті підійшли до депутата, тому що він припаркувався на місці для інвалідів біля магазину «Епіцентр» в Херсоні, передає LB.ua.

«Чесно скажу - тільки що пошкодував, що голосував за «реформу» нацполіції. Приїхали з сім'єю в 17.30 в херсонський «Епіцентр». Потрібно купити багато для маленької внучки. Не встиг перепаркуватися, як на мене одночасно накинулися аж вісім поліцейських. Почали штовхати від машини. Я представився. Послали на...» - скаржиться депутат.

Депутат назвав патрульних бандитами і пообіцяв направити публічне звернення голові Нацполіції.

В. о. керуючого справами мерії Херсона Катерина Гандзюк у своєму Facebook пише, що Співаковський припаркувався на місці для інвалідів.

Співаковський визнав, що на асфальті була розмітка, яка позначає місця для інвалідів, але назвав її «якимось графіті», яке без відповідного знака ні до чого не зобов'язує.

«Будь ласка, покажіть відповідний знак. Або будь-графіті закон? Потрібно навести відповідний порядок. Поставити знаки. Позначити це. Строго у відповідності з Законом, за який я, до речі, голосував», - написав депутат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У NASA анонсували місію на Меркурій
Наступна новина У Луцьку зіткнулися два легковика. ФОТО
Останні новини
Схожі новини