«Нарешті є фірми, яким можна довірити своє авто» - луцький маркетолог Андрій Сірук про WEST AUTO HUB

«Нарешті є фірми, яким можна довірити своє авто» - луцький маркетолог Андрій Сірук про WEST AUTO HUB

Якщо треба розмитнити власне авто – опиняєшся перед вибором. Способів загалом три. Перший – звернутися до «рішал», себто людей, які мають зв’язки і кажуть «давай документи – все тобі зроблю». Другий – взятися за це самому. Третій – йти до офіційних посередників.

Третій – найкращий, вважає луцький підприємець Андрій Сірук.

Він поділився досвідом розмитнення власної автівки, яку придбав за кордоном.

«Не люблю, коли мене хочуть «намахати»

Коли переді мною постала проблема розмитнити автомобіль, став вивчати шляхи, як це зробити.

Спочатку мало не послухав товариша, який казав, що має «знайомого», який цим займається. Питаю: професійно займається, давно, офіційно? Ну як, каже, просто кума десь там в «органах» має. То й може «вирішувати» ці питання…

Не подобається мені таке. Кілька раз в житті доводилося стикатися з такими «рішалами». Загальне враження від такого спілкування і співпраці: хочуть тебе «намахати» на кожному кроці і навіть не стидаються цього. Їх послуги – це щось геть несучасне, нецивілізоване…  «Мутне». Щось не так – того “експерта” потім днем з вогнем не знайдеш і нічого не доведеш.

Відмовився. Подумав: може зробити все самому? Але від цього ще більший смуток нападав. Бо я ніде не знайшов чіткої схеми, яка давала б зрозуміти, ЩО САМЕ я маю робити. Нічого дивного: у нас таке законодавство, що можна ногу зламати. Куди йти? Які кому документи нести? Скільки часу простояти в чергах? Між скількома кабінетами побігати?

Я дуже неохоче витрачаю свій час на те, що мені не приносить ні задоволення, ні грошей.

Тому й від цього шляху відмовився.

«Ще й ароматизатор новий повісили! :)»

І пішов до компанії, яка цим займається - WEST AUTO HUB. У них офіційна діяльність, офіс, реєстрація. Вони легальні, сучасні, компетентні. В одному кабінеті за лічені хвилини мені розповіли, які я маю надати документи і взагалі - що маю робити.

А робити мені довелося небагато. Я дав документи, привіз їм авто, залишив ключі – і пішов.  Без мороки і проблем.

І на наступний день забрав авто з новими документами та номерами.

Окреме дякую – за новий ароматизатор в салоні, нову встановлену рамку на номери і розчистку машини від снігу. Тоді був якраз грудень, сипав сніг. Я йшов до машини, готовий відкопувати її з кучугури. А вона чекала мене чистенька і пахуча)) Приємно!

«Не піду на автобазар, де «скручені» машини»

Добре, що нарешті є фірми, які офіційно працюють і не змушують тебе шукати «мутних» способів.

Зараз я в процесі вибору автомобіля. Звернувся до цієї компанії знову. Дивимося, підбираємо. Вони мені допомагають. Пояснюють, чим кращий той чи інший автомобіль, які можливі ризики.

Навіть і гадки не маю йти на автобазар. Знаю купу історій про авто зі «скрученими» пробігами, замаскованими місцями ударів і іншими «сюрпризами.

Ні. З моменту, коли я дізнався про WEST AUTO HUB, я спокійний за свої «автомобільні» питання. Тут я точно знаю, скільки і за що конкретно я плачу свої кошти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 25 лютого
Наступна новина «Людей – як на Пасху»: у храмі на Волині, який вийшов з МП, вперше молилися українською. ФОТО
Останні новини
Схожі новини