Народний рух провів з'їзд партії у стінах Луцького замку

Народний рух провів з'їзд партії у стінах Луцького замку

В обласний центр Волині з’їхалися рухівці з усієї України. На З’їзді партії що відбувся в середньовічному Луцькому Замку, обрали нових членів Політичної Ради НРУ.

Ними стали Ярослав Ференчак, Анатолій Вихрущ, Андрій Брегін, повідомляє пресслужба партії. 

Новими членами Центрального Проводу вибрали Павла Гриценка, Андрія Ткачука, Інну Лук‘янову й Надію Реву. По завершенню З'їзду усі учасники ходою пройшли вулицями міста до Театрального майдану. Люди несли найбільший жовто-блакитний прапор України з символікою Руху.

В центрі міста відбулося народне віче «Разом-сила» під час якого, голова партії Народний Рух України Віктор Кривенко оголосив, що НРУ братиме участь у місцевих виборах та представив команди з усіх областей.

Представники об'єднавчої платформи місцевих патріотичних сил Волині- Громадський рух «Народний контроль», громадська організації «Розвиток Мікрорайонів Міста» та Волинська крайова організація Народного Руху України оголосили спільне рішення брати участь у виборах під прапором Народного Руху України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ розказали, скільки масок на день знадобиться дитині у школі
Наступна новина У місті на Волині урочисто відкрили оновлений стадіон. ФОТО
Останні новини
Схожі новини