Народний вокал у етно-музичній обробці: у Луцьку виступить KAZKA

Народний вокал у етно-музичній обробці: у Луцьку виступить KAZKA

KAZKA, популярний український гурт, виступить у Луцьку та анонсує дебютний всеукраїнський #КАРМАТУР.

Виступатимуть артисти 15 листопада у нічному клубі «XXI століття», що на просп. Молоді, 2.

Читайте також: Графіті і мурали Луцька. ФОТО

 Після приголомшливого успіху першої платівки KAZKA — KARMA у мережі, експериментал-поп-тріо представили лонгплей наживо на одному з головних київських майданчиків. Розпалений натовп з перших нот підхоплював кожну музичну історію та довго не відпускав гурт зі сцени.

Щоб ближче познайомитися з прихильниками своєї творчості за межами столиці, цієї осені KAZKA вирушає Україною з live-презентацією альбому KARMA.

10 особистих історій у етно-музичній обгортці та у супроводі народного вокалу стануть справжнім відкриттям для поціновувачів сучасної української музики.

Подорож Україною KAZKA планує в особливому складі: разом із солісткою Олександрою, клавішником Нікітою та майстром духових інструментів Дімою, на сцені запалюватиме віртуозний барабанщик Євген та тріо хористок Дарини, Ярини і Василини.

Читайте також: За пісню Монатіка оштрафували київську піцерію

Деякі треки альбому дівчата доповнили стилізованим народним співом, тому, улюблені пісні альбому KARMA набули дещо нового звучання та настроїв.

Таку KAZKA можна побачити та почути лише під час живих концертів. 

Замовити квитки можна за номерами телефонів: 093-274-54-94, 097-374-54-94, а також за посиланням – https://cshow.biz.ua/kazka-luczk/

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Волинській області 18 жовтня
Наступна новина Більше 120 тисяч лучан підписали декларації з сімейними лікарями
Останні новини
Схожі новини