«Нас тероризують. Повісили на двері похоронний вінок» - керівниця Центру стерилізації Дана Новарчук

«Нас тероризують. Повісили на двері похоронний вінок» - керівниця Центру стерилізації Дана Новарчук
Фото з Фейсбуку Дани Новарчук

Керівниця Центру стерилізації тварин «Дейл» Дана Новарчук (на фото) стверджує, що їй погрожує мешканець міста Дубна на ім’я Максим. Вранці неділі, 14 жовтня він вимкнув світло у будівлі, де знаходиться центр, а на двері повісив похоронний вінок.

«В Центрі порятунку "Дейл" зараз перебувають безпритульні собачки після стерилізації. А нездорова на голову людина, чоловік на ім’я Максим, велечезний амбал, боягуз, бо тільки боягузи роблять капості та тікають, повістив на дверях похороний вінок і вимкнув світло у всій будівлі. Крім того, систематично мені погрожує» - написала Дана Новарчук у Фейсбуці.

Вона додала, що, вимкнувши світло, зловмисник нашкодив собакам, які саме були в Центрі. «У нас опалення електричне, собачки гріються від колорифера. Уявіть, як важко їм було відходити від наркозу без тепла!» – пояснила очільниця Центру.

Нагадаємо, нещодавно колишня очільниця комунального підприємства «Ласка» Дана Новарчук відкрила у селі Рованці під Луцьком приватний Центр стерилізації тварин «Дейл». Серед послуг цього центру – відлов і стерилізація безпритульних тварин. 

У коментарі «Першому» Дана Новарчук уточнила, що, чоловік, який їй погрожує – з когорти тих, які систематично протестують проти її діяльності. Особливо їм не подобається той факт, що вона з волонтерами-однодумцями відловлює безпритульних тварин у містах і селах –  і не повертає назад

 «Я таких людей називаю «зоотерористи». Їм не подобається, що ми не повертаємо агресивних собак і щенят назад. Так, якщо на тварину є скарга – ми забираємо її, стерилізуємо – і шукаємо їй господаря. Ми не можемо її випускати на те ж місце, де вона була, адже якщо на неї вже раз поскаржилися – є велика ймовірність, що тварині заподіють шкоду. Це я кажу з багаторічного досвіду» - каже  Дана Новарчук.

«В кожному місті знаходиться одна-дві людини, які не розуміють ситуації з тваринами.  Вони кажуть: поверніть тварин назад!  І не слухають наших пояснень. Знаєте, це з тих людей, які раз погодують тварину на вулиці, і, відчуваючи себе великими благодійниками, йдуть додому спати у тепле ліжко. І забувають, що цій тварині і далі на вулиці холодно і небезпечно» - пояснює Дана Новарчук.

Вона стверджує, що мешканець міста Дубно Максим регулярно шле їй смс-ки з погрозами. В тому числі погрожуючи знищити майно і вчинити фізичну розправу. «Писав, що переламає хребет нам і ми ходити не будемо» - пояснює Дана Новарчук.

Дана Новарчук каже, що уже звернулася з відповідною заявою у правоохоронні органи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька приймали присягу ліцеїсти. ФОТО
Наступна новина Волинські лісівники збудували майже 70 кілометрів доріг. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні