Національна поліція створює нові департаменти. ВІДЕО

Національна поліція створює нові департаменти. ВІДЕО

Нацполіція у 2017-у розкрила 89% справ про умисні вбивства. Це − найпоказовіша статистика, на думку Головного поліцейського Сергія Князєва, який відзвітував про роботу правоохоронців.

Протягом року Національна поліція зареєструвала понад 490 тисяч правопорушень. Загалом за 11 місяців кількість розкритих поліцією злочинів зросла на 40 тисяч.

А от серед нововведень: організація підрозділів тактичної поліції та департаменту комунікації − спеціально для співпраці з організаторами акцій протесту. Яких, за словами керівника правоохоронців, було понад 72 тисячі. В тому числі, і з перекриванням руху. Головна мета − аби громадяни, які візьмуть участь у протестах перебували у безпеці. На стадії експерименту у восьми областях України запрацювали і детективні підрозділи.
Наступного року впровадять і нову систему оцінювання роботи поліцейських за новою системою.

Керівник Нацполіції нагадав, що у вересні цього року функцію контролю безпеки дорожнього руху остаточно передано патрульній поліції. Окрім того Сергій Князєв наголосив, що у 2017 до поліції прийшли працювати понад 10 з половиною тисяч співробітників, що свідчить про збереження популярності до цієї професії..


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 10 напоїв, що викликають важке похмілля
Наступна новина Як зміниться вартість електроенергії
Останні новини
Схожі новини