Навіки 24: спогади про молодого Героя з Волині Ростислава Матвіїва

Навіки 24: спогади про молодого Героя з Волині Ростислава Матвіїва

Солдат Ростислав Матвіїв, позивний Матвій, поліг у бою з ворогом 5 липня 2023 року в районі села Роботине Запорізької області. Воїну назавжди залишилось 24 роки.

Спогади про бійця опублікували на платформі «Меморіал Героїв».

Ростислав родом з села Миляновичі Волинської області. Навчався в Турійському ліцеї. Потім закінчив Шацький лісовий фаховий коледж імені. В.В. Сулька, де опанував професію лісника. Працював за фахом у Турійському лісовому господарстві. Любив природу і життя. Захоплювався автомобілями.

Під час повномасштабної війни чоловік воював за рідну країну у лавах Збройних Сил України. Ростислав проходив службу в 42-ій окремій механізованій бригаді. Був водієм. 

«Він був найкращим братом, сином, другом та просто хорошою людиною з великим, щирим серцем», – зазначила сестра загиблого Владислава.

«Захищаючи Україну, загинув Матвїів Ростислав, колишній учень нашої школи. Він сміливо, як вірний син своєї держави, мужній солдат, став на захист України, але смерть обірвала молоде життя. Зі сльозами на очах схиляємо голови у скорботі. Щиро поділяємо горе родини і передаємо слова співчуття і підтримки. Ми не можемо змінити обставини, лише просимо Бога дати вам сил перенести біль втрати, а душу Ростіка прийняти у Царство небесне! Хай земля, яку він так любив і захищав, буде йому пухом», – написали на сторінці Турійського ліцею.

Поховали Ростислава у рідному селі.

Вдома на нього чекали батьки і молодша сестра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі зіткнулися легковик, бус і фура. ФОТО
Наступна новина На Донеччині загинув 26-річний Герой з Волині Андрій Близнюк
Останні новини
Схожі новини